home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Έβδομη υποψηφιότητα στην κοινότητα Μιδέας ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος Κ Μάκαρης

Η έβδομη υποψηφιότητα στην κοινότητα Μιδέας με τον δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, ανακοινώθηκε το Σάββατο. Πρόκειται για τον κο Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος δηλώνει:

«Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και είμαι γέννημα θρέμμα της ημιορεινής κοινότητας Μιδέας του Δήμου Μηδέας. Κατοικώ μόνιμα εδώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή μας.

Πίστευα σαν νέος άνθρωπος ότι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας θα είχαν διαμορφωθεί και οι συνθήκες εκείνες από πλευράς της Δημοτικής Αρχής οι οποίες και θα ευνοούσαν τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Δυστυχώς διαψεύστηκα με τον χειρότερο τρόπο γιατί δεν βρήκα καμμιά ανταπόκριση. Τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι πολλά, τα έχουν επισημάνει άλλωστε και άλλοι συντοπίτες μου, και εκείνο όμως το οποίο πρυτανεύει είναι η αδιαφορία του Δήμου μας.

Στην πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Κων/νος Μάκαρης για  συστράτευση, δεν είχα κανένα ενδοιασμό για να μην ανταποκριθώ γιατί γνωρίζοντας από κοντά τον άνθρωπο Μάκαρη, τον επιτυχημένο αυτόν επιχειρηματία, και αφού διαπίστωσα την όρεξη και την φλόγα που είχε στα μάτια του, για το έργο που είναι πρόθυμος να επιτελέσει στον Δήμο μας, προς όφελος τελικά όλων των δημοτών, μέσα από την ανάπτυξη άλλωστε που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος και εγώ με τον συνδυασμό του στην κοινότητα Μιδέας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis