home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Καλαμάτα: Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που πάτησε τον 8χρονο – Στο χειρουργείο ο μαθητής

Σε ό,τι αφορά στην υγεία του παιδιού, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το κάταγμα στο πόδι του

Γλίτωσε τα χειρότερα ένας 8χρονος μαθητής, ο οποίος υπέστη κάταγμα κάτω άκρου από το λεωφορείο που τον πάτησε όταν προσπαθούσε να επιβιβαστεί για να πάει στο σχολείο του στην Καλαμάτα.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που είχε πάει να παραλάβει όπως κάνει καθημερινά τους μαθητές από τη «Διασποράς» της 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα για να τα πάει στο σχολείο τους, μίλησε για το ατύχημα με τον 8χρονο που υπέστη κάταγμα στο πόδι από τη ρόδα του βαρέως οχήματος.

«Την ώρα που σταμάταγα όρμησαν τα παιδιά πάνω στην πόρτα να μπούνε πρώτα, και πάνω στην όλη αναμπουμπούλα κάποιο παιδάκι έσπρωξε εκείνο το παιδάκι και μπήκε το πόδι του κάτω από τη ρόδα. Φώναξε ένα παιδάκι που ήταν εκεί πέρα: “Το παιδάκι το παιδάκι, πάτησες το πόδι του”. Εβαλα όπισθεν και ξεπάτησα το ποδαράκι του παιδιού» είπε ο οδηγός μιλώντας στο Action24.

Χειρουργείο για τον 8χρονο

Σε ό,τι αφορά στην υγεία του παιδιού, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το κάταγμα στο πόδι του, το οποίο πάτησε το θηριώδες λεωφορείο βάρους πολλών τόνων. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ παραλαμβάνει κάθε πρωί και μεταφέρει περίπου 40 μαθητές και μαθήτριες εργαζομένων από τη Διασπορά, προς τα σχολεία της Καλαμάτας. Ο 8χρονος είναι μαθητής του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο οδηγός του λεωφορείου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, ενώ σε ό,τι αφορά στον μικρό μαθητή θα διακομισθεί σε νοσοκομείο Παίδων καθώς ο τραυματισμός του χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button