home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το κύπελλο στο Άργος – Σε πελάγη ευτυχίας ο Παναργειακός

Ιδανικά έκλεισε η χρονιά για τους «Λύκους»
Παναργειακός Κύπελλο Αργολίδας (2)

Άκρως επιτυχημένα έκλεισε η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για την ομάδα του Παναργειακού με την κατάκτηση του κυπέλλου Αργολίδας. Οι «Λύκοι» επικράτησαν με 1-0 επί του Φοίνικα Επιδαύρου στο Κρανίδι και στέφθηκαν κυπελλούχοι.

Το γκολ του Καμπεράι με σουτ από ασίστ του Λιακόπουλου στο 44ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση της Κυριακής. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Παναργειακός ήταν ανώτερος του αντιπάλου του ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καμπεράι στο 55ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δημιούργησε ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι με τους Λιακοπουλο, Λιριον Τσάνι, Πατσιαβούρα αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0. Η ομάδα του Φοίνικα απείλησε με χτύπημα φάουλ του Κάπλατζη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Παππάς.

Με τη λήξη του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες και το τεχνικό team κατευθύνθηκαν στους 200 οπαδούς της ομάδας που από το πρώτο λεπτό βοηθούσαν με τη φωνή τους.

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και η κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα, σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα που ανέλαβε μεσούσης της περιόδου, και τους συνεργάτες του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis