home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας καλεί σε έκθεση ζωγραφικής στο Βουλευτικό

Η έκθεση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών που φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο του Βουλευτικού, θα διαρκέσει έως και τις 14 Μαΐου

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας, με την υποστήριξη του πολιτιστικού φορέα ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, οργάνωσε έκθεση Ζωγραφικής στον ισόγειο χώρο του Βουλευτικού Ναυπλίου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 9:00 – 14:00.

Στην έκθεση παρουσιάζονται εργασίες των μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και έχει ως σκοπό να αποκαλύψει στους επισκέπτες της ένα δείγμα της καλλιτεχνικής ευαισθησίας και εικαστικής προσπάθειας και προόδου των μαθητών μας. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μάγδα Μάρα και Κλεοπάτρα Κωδούνα.

Έκθεση ζωγραφικής Καλλιτεχνικό Σχολείο (11)

Η έκθεση θα δώσει επίσης στους υποψηφίους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, οι οποίοι προέρχονται από την τελευταία τάξη των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Αργολίδας, να αποφασίσουν και να επιλέξουν το Σχολείο που θα είναι κατάλληλο γι’ αυτούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο θα είναι μέχρι και τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00 υποβάλλουν αίτηση από κοινού οι γονείς, ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου  [email protected]

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα από τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/UwNSuebbBHPSEtLE6

Τηλέφωνο Καλλιτεχνικού Γυμνασίου: 2751 089283

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button