home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Γκρέμισαν τη μάντρα του στρατοπέδου μετά την κοπή των δέντρων – Θα γίνει είσοδος για την Πυροσβεστική;

Φωτορεπορτάζ: Εργασίες στην Ασκληπιού, μετά την επικίνδυνη στροφή του ΚΕΜΧ
Μάντρα ΚΕΜΧ (4)

Σε ένα επικίνδυνο σημείο, στην είσοδο του Ναυπλίου, δίπλα στη στροφή του πρώην ΚΕΧΜ, μια μικρή μπουλντόζα, έσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου τη μάντρα, επί της Ασκληπιού.

Οι εργασίες φαίνεται ότι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, αφού στο οδόστρωμα της Ασκληπιού, απ΄ όπου διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες αυτοκίνητα, παραμένει και σήμερα Κυριακή, η σήμανση για τις εργασίες.

Στο σημείο αυτό που ανοίχτηκε η μάντρα του στρατοπέδου έχουν κοπεί και τα δέντρα το προηγούμενο διάστημα και παραμένει άγνωστο αν τελικά εκεί θα είναι η είσοδος για τη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων, εφόσον εγκατασταθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εντός του στρατοπέδου.

Μάντρα ΚΕΜΧ (3)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δημοσιοποιηθεί τον περασμένο Ιανουάριο είναι υπό διαμόρφωση κτήριο του πρώην στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου και συγκεκριμένα του γνωστού ως πέτρινου Λόχου που θα στεγάσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και προσωρινά την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Αργολίδας.

Προβληματισμός όμως επικρατεί στους οδηγούς που διέρχονται από την Ασκληπιού, αν το σημείο που γκρεμίστηκε η μάντρα του στρατοπέδου, είναι κατάλληλο για είσοδο και έξοδο οχημάτων, αφού παραδίπλα βρίσκεται η μεγάλη και επικίνδυνη στροφή, κατά την οποία στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ακόμα και θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Και βέβαια εφόσον τελικά γίνει εκεί είσοδος και έξοδος οχημάτων, δεν έχει γίνει γνωστό, τί προβλέπεται για τη σύνδεση με τον δρόμο, πώς θα διασφαλισθεί η ορατότητα των οδηγών που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες επί της Ασκληπιού και αν προβλέπεται η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών ή άλλος τρόπος για τη νέα διασταύρωση που θα δημιουργηθεί, εφόσον πρόκειται για ένα τέτοιο έργο, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis