home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρχαία Ολυμπία: 5χρονη έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν σε παιδική χαρά – Λίγο έλλειψε να χάσει το μάτι της

Το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι
Παιδική χαρά

Στο «Καραμανδάνειο» παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι, που το απόγευμα του Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το κοριτσάκι λίγο έλλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντα. Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού που μίλησε στο ilialive.gr το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα. «Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», ανέφερε ο Θανάσης Καραχάλιος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis