home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Παίδων οι τρεις μαθήτριες που σφήνωσαν ανάμεσα σε δύο πούλμαν στην Αίγινα

Πώς συνέβη το τροχαίο με το σχολικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών 14χρονων κοριτσιών κατά τη διάρκεια εκδρομής
Παίδων Αγία Σοφία

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» έφτασαν οι τρεις μαθήτριες που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τροχαίου στην Αίγινα, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία μαθήτρια έχει δύσπνοια και υπέστη κάκωση στο θώρακα, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και η τρίτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πώς έγινε το ατύχημα

Οι τρεις μαθήτριες ηλικίας 14-15 ετών τραυματίστηκαν το μεσημέρι έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Πιο συγκεκριμένα, ένα πούλμαν που είχε μεταφέρει προσκυνητές και βρισκόταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα, κύλησε και προσέκρουσε σε δέντρο. 

Την ίδια στιγμή από ένα άλλο πούλμαν που βρίσκονταν δίπλα, αποβιβάζονταν μαθητές, όπως έγινε γνωστό από σχολική εκδρομή εκτός Αίγινας. Με την κίνηση του πρώτου οχήματος οι μαθήτριες βρέθηκαν σφηνωμένες ανάμεσα στα δύο πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν, τη στιγμή που από το λεωφορείο με τους μαθητές αποβιβάζονταν παιδιά, λύθηκε το χειρόφρενο του πούλμαν του ΚΤΕΛ και έπεσε πάνω του.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο.

Στον Άγιο Νεκτάριο είχαν πάει εκδρομή οι μαθητές του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου. Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis