home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Αθανασία Γορανίτου συντάσσεται με τον Κ. Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση
ΓΟΡΑΝΙΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Η Αθανασία Γορανίτου είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η οικογένειά μου επέλεξε το Ναύπλιο ως μόνιμη κατοικία της εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια από αγάπη, θαυμασμό και υπερηφάνεια που πρέπει να διαθέτει κάθε μόνιμος κάτοικος της μοναδικής αυτής ιστορικής πόλης με την ασύγκριτη ομορφιά της, την διαχρονική της αισθητική και την ομαλή οικογενειακή ζωή που παρέχει σε όλους όσους αντιλαμβάνονται την μοναδική της επίδραση στο νου και την ψυχή των ανθρώπων.

Όταν λοιπόν εδώ και πλέον δύο δεκαετίες πολίτης του Ναυπλίου, παρακινήθηκα να αναμειχθώ στα κοινά από την αξιοθαύμαστη προσπάθεια του επιτυχημένου επιχειρηματία    κ. Κων/νου Μάκαρη να καταρτίσει έναν αξιόπιστο συνδυασμό με ένα αληθινά συνεκτικό πρόγραμμα που έρχεται από το μέλλον της όμορφης πόλης μας.

Η επιτυχία με ότι καταπιάστηκε εγγυάται ότι θα φέρει την ποθούμενη αναγέννηση στη  γραφειοκρατική στασιμότητα του Ναυπλίου και θα την απογειώσει για άλλες εποχές.

Έτσι αποφάσισα και εγώ να συστρατευθώ μαζί του στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ζητώντας την στήριξη γνωστών και φίλων.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis