home design 800x400
home design 1170Χ320

Επτά συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά και κλοπές

Συνελήφθησαν 7 άτομα σε 4 ξεχωριστές περιπτώσεις
Σύλληψη

Επτά συλλήψεις σε 4 ξεχωριστές περιπτώσεις έγιναν χθες Τρίτη 2 Μαΐου, στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά και κλοπές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 48χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κου Ανακριτή Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Επίσης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 3 ημεδαποί, 2 άνδρες, ηλικίας 19 και 28 ετών, καθώς και μία 28χρονη, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, 1 συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ακόμα, συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε αύλιο χώρο οικίας ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

Τέλος, συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis