home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Ναύπλιο στα Μέγαρα μέλη και εθελοντές της Ευαγγελίστριας

Εκδρομή του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ως αντίδωρο ευχαριστιών σε όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του πανηγυριού
Εκδρομή από Ναύπλιο Μέγαρα

Εκδρομή πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Μακρυνού και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, με τα άξια μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και τους εθελοντές της πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που εκείνες τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τον χρόνο τους, το χαμόγελο τους, την αγάπη τους, προκειμένου να καταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο να βιώσουν τις ακολουθίες αλλά και να πετύχουν την άρτια διεξαγωγή της πανηγύρεως της Ευαγγελίστριας.

Όπως αναφέρει ο ιερέας Ελευθέριος Μίχος: «Είναι άνθρωποι που αγκαλιάζουν και υλοποιούν οράματα και προσπάθειες, αφιερώνοντας τον χρόνο τους στην διακονία του Ιερού Ναού μας και την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν.

Η ενοριακή ζωή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εκκλησιαστικής πράξης. Όσες περισσότερες δυνατότητες αναπτύσσει, είναι προς όφελος των μελών που την αποτελούν.

Αυτό όμως απαιτεί και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου να καλυφθούν οι πολλές και απαραίτητες λειτουργικές ανάγκες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis