home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Διαρρήκτες μπούκαραν στο ίδιο σπίτι δύο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα

Οι άγνωστοι δράστες με την ίδια ακριβώς μέθοδο εισήλθαν στο χώρο όταν οι ιδιοκτήτες έλλειπαν και έκλεψαν χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας (Εικόνες)
Κλοπή σπίτι Νέα Κίος (8)

Αδίστακτοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά σε γνωστή ψαροταβέρνα στη Νέα Κίο, τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης 25 Απριλίου, σε ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες, και έκλεψαν χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας. Μάλιστα το ίδιο είχε συμβεί περίπου ενάμιση μήνα πριν όπου πάλι σημειώθηκε διάρρηξη στον ίδιο χώρο.

Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο και εισήλθαν στο χώρο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Αφού τα έκαναν όλα άνω κάτω αναζητώντας πράγματα αξίας, πήραν αυτά που ήθελαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την Αστυνομία που κλήθηκε για να πάρει αποτυπώματα πιθανολογείται ότι μπορεί να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν διαρρήξει το σπίτι πριν λίγο καιρό, καθώς χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο.

Οι κλοπές στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο και γι’ αυτό οι κάτοικοι έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια για να προστατευτούν. Όμως οι διαρρήκτες συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους ρημάζοντας τις περιουσίες των πολιτών όποτε τους κάνει κέφι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis