home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΑθλητισμός

Απίστευτο περιστατικό στο Άστρος: Αυτοκίνητο χτύπησε πρωταθλήτρια του βάδην εν ώρα προπόνησης

Η Φιλτισάκου αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο και την πλάτη και θα υποβληθεί σε αξονική, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Από διερχόμενο αυτοκίνητο τραυματίστηκε η Κυριακή Φιλτισάκου στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ η πρωταθλήτρια του βάδην έκανε την προπόνησή της. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Η Φιλτισάκου αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο και την πλάτη και θα υποβληθεί σε αξονική, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Διαβάστε ακόμα

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης».

Ο προπονητής της Φιλτισάκου, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, δήλωσε:

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιολογηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις.

Θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βάδην Ομάδων, στις 21/5).

Οι τρεις εβδομάδες που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει» είπε ο προπονητής της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button