Home design
home design

Αχαΐα: Τραγική κατάληξη σε τροχαίο – 75χρονος εντοπίστηκε κατά τύχη σε γκρεμό

Η παρατηρητικότητα διερχόμενου δικυκλιστή από το σημείο του τραγικού συμβάντος, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, οδήγησε στην αποκάλυψη του θανατηφόρου τροχαίου
Ασθενοφόρο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη δημοτική οδό Καλαμιά – Ακράτας στην Αχαΐα, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το φορτηγάκι που οδηγούσε ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Νεκρός ανασύρθηκε ένας 75χρονος που διέμενε στην περιοχή.

Η παρατηρητικότητα διερχόμενου δικυκλιστή από το σημείο του τραγικού συμβάντος, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, οδήγησε στην αποκάλυψη του θανατηφόρου τροχαίου, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Ο άνδρας, βλέποντας κάποια σπασμένα κλαδιά στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε αντικρίζοντας το ΙΧ και ενημέρωσε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και πυροσβέστες που εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον ηλικιωμένο.

Τα αίτια του δυστυχήματος και ο ακριβής χρόνος που συνέβη, επί του παρόντος, παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 75χρονος το Σάββατο είχε μεταβεί στο Σινεβρό Αιγιαλείας προκειμένου να βοηθήσει φίλο του σε αγροτικές εργασίες. Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε επικοινωνία που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, επιβεβαίωσε την παρουσία του στην περιοχή, όπου φέρεται να παρέμεινε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Για το περιστατικό από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Ερευνάται το ενδεχόμενο η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου να σχετίζεται με κάποιο παθολογικό πρόβλημα που εκδήλωσε αιφνιδίως ο οδηγός.

Ο 75χρονος πατέρας τριών παιδιών που διαμένουν εκτός Αχαΐας, μετά και την πρόσφατη απώλεια της συζύγου του, ζούσε μόνος του στο χωριό Καλαμιάς. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς του, που μιλούν για ένα φιλήσυχο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis