home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Διονύσης Αναγνωστόπουλος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Νέα προσθήκη στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο Διονύσης Αναγνωστόπουλος είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

 «Έχω γεννηθεί στην ΑΘΗΝΑ, αλλά την επαγγελματική μου δραστηριότητα μετέφερα στο ΤΟΛΟ το 1981 και από το 2000 και μετά, μετακόμισα στο Ναύπλιο, αφού μετέφερα και τις επιχειρήσεις μου.

Άρα γνωρίζω από πολύ κοντά και τα θέματα που απασχολούν τις Τοπικές κοινωνίες και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο μια τέτοια Πρωτεύουσα, με χιλιάδες επισκέπτες να μην μπορεί να λύσει απλά θέματα της καθημερινότητας (έλλειψη τουαλετών-κυκλοφοριακό, απαράδεκτο οδικό δίκτυο, Νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις κ.λ.π.).

Γνώρισα τον κ. Κων/νο Μάκαρη τελείως τυχαία πριν από ένα έτος και από την πρώτη στιγμή, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, γιατί διαπίστωσα την αληθοφάνεια των λόγων του με μια σειρά παρεμβάσεων που έκανε στην Τοπική κοινωνία.

Στην πρόταση λοιπόν που μου έκανε να συμμετάσχω και εγώ στον κοινό αγώνα για αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα αμέσως το ΝΑΙ.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis