home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Μητσοτάκης και Σαμαράς έφαγαν σε μεζεδοπωλείο και έστειλαν μήνυμα ενότητας

Οι δυο άνδρες γευμάτισαν μόνοι τους και τα είπαν για περισσότερη από μια ώρα, ενώ αρκετοί ήταν οι «θαμώνες» του καταστήματος που τους πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους
Μητσοτάκης Σαμαράς (2)

Στάση για φαγητό έκαναν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο πολιτικοί κάθισαν μαζί σε μεζεδοπωλείο του Ιστορικού Κέντρου της Καλαμάτας, που είναι και η εκλογική περιφέρεια του πρώην πρωθυπουργού.

Οι δυο άνδρες γευμάτισαν μόνοι τους και τα είπαν για περισσότερη από μια ώρα, ενώ αρκετοί ήταν οι «θαμώνες» του καταστήματος που τους πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο μετά τις 16:00 αποχώρησαν χαιρετώντας τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το μαγαζί.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, το μενού ήταν σχετικά λιτό με Ελληνικές τοπικές γεύσεις.

Μητσοτάκης Σαμαράς (1)
Μητσοτάκης Σαμαράς (2)

Η κοινή εμφάνιση του πρώην και του νυν πρωθυπουργού αλλά και εικόνα του τετ α τετ τους έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των εθνικών εκλογών.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη. Στην εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μητσοτάκης Σαμαράς (3)
Μητσοτάκης Σαμαράς (4)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis