home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Το αργότερο σε έναν μήνα ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Τηλεσύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες
Ηλεκτροφωτισμός

Το αργότερο σε έναν μήνα ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των 25 ηλεκτρονικών ενημερωτικών πινακίδων σε σημεία του οδικού δικτύου και στις 5 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αντικατάστασης του οδοφωτισμού στο εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας με λαμπτήρες led.

Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων, έγιναν γνωστά στη τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου με τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, άλλα στελέχη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.

Όσον αφορά στις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων συστήματος πληροφοριακών μηνυμάτων, αυτές θα ενημερώνουν τους οδηγούς -μεταξύ άλλων- για την πρόγνωση του καιρού, όπως και την κατάσταση του οδοστρώματος, ενώ θα προβάλλουν επίσης μηνύματα Πολιτικής Προστασίας στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Στη σύσκεψη, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας έδωσε οδηγίες για εντατικοποίηση στους ρυθμούς των έργων, όπως επίσης και των εργασιών καθαρισμού στα πρανή του οδικού δικτύου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis