home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Ναύπλιο και την Καλαμάτα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός επανεκκινεί σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία στη Τρίπολη

Στο Ναύπλιο και την Καλαμάτα θα βρίσκεται την Παρασκευή 21 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο πρωθυπουργός, που έχει επιστρέψει από την Τήνο όπου πέρασε το Πάσχα, επανεκκινεί σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία με επίσκεψη στον Σκαραμαγκά και στο κέντρο εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, συνοδευόμενος από τον ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να τονίσει το έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την ασφάλεια της χώρας και την ενίσχυσή τους από την κυβέρνηση αυτή την τετραετία με πόρους προς το προσωπικό και αναβάθμιση των επιχειρησιακών τους δυνατοτήτων με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Ναύπλιο και Καλαμάτα. Ενδιαμέσως, θα συνεδριάσει την Πέμπτη η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα για το Πάσχα, κόμματα και υποψήφιοι μπαίνουν από σήμερα στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με ορόσημο την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Σάββατο όπου θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και θα ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική περίοδος.

Σε Μέγαρο Μαξίμου και Πειραιώς είναι συνεχείς οι συσκέψεις για τη διαμόρφωση της προεκλογικής εκστρατείας, με περιοδείες του πρωθυπουργού σε όλη τη χώρα, ενώ απομένουν δύο κομμάτια για την ολοκλήρωση της καμπάνιας και τη μάχη της πρώτης κάλπης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis