home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Ναύπλιο: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Μπαρού με Μάκαρη

Ποιοι λόγοι οδήγησαν τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο να είναι υποψήφιος στη «Νέα Εποχή»

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ραφαήλ Μπαρού που συντάσσεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη, ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμός «Νέα Εποχή».

Ο  ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου και Προέδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, με ανοιχτή επιστολή του εξηγεί τους λόγους της υποψηφιότητάς του με την παράταξη Μάκαρη:

«Έχοντας εμπειρία τριάντα τριών συναπτών ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγαπημένης μας Πόλης και ευρισκόμενος στην ηγεσία της εργατικής Τάξης Ναυπλίας – Ερμιονίδας για τριάντα και πλέον χρόνια, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά όλους τους δημόσιους παράγοντες της περιοχής και προπάντων τις διαδοχικές Δημοτικές Αρχές.

Η εμπειρία μου αυτή με οδήγησε στο να αναλάβω και ατομικές ή παραταξιακές πρωτοβουλίες με τις οποίες ανακοίνωσα, αρκετές προγραμματικές θέσεις που κατά την γνώμη εμού και των συνεργατών μου, θα οδηγούσαν σε μια καλύτερη και ανθρωπινότερη Πόλη, σε μια σύνθετη και πολύπλευρη αναπτυξιακή προσπάθεια, που θα αξιοποιούσε στο έπακρο τα αναμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που θα έδιναν αξιοπρεπή εργασία και καλούς μισθούς στους εργαζόμενους και θα οδηγούσαν τους πάσης φύσεως επαγγελματίες της πόλης στην κατάρτιση των παραγωγικών και οικονομικών στόχων που τους αξίζουν.

Ως άνθρωπος που δεν κρύβει τις σκέψεις του, αλλά και ως γόνος Ναυπλιακής οικογένειας τεσσάρων και πλέον αιώνων με αδιάλειπτη ζωή και παρουσία στην πόλη μας, υπέπεσα μερικές φορές στο σφάλμα της καλοπιστίας, όπως όλοι οι ταπεινοί και έντιμοι άνθρωποι της πόλης μας.

Δηλαδή υποστήριξα δημόσια διάφορες Δημοτικές παρατάξεις συμπολιτών μας, που και με τις ταπεινές μου δυνάμεις αναδείχθηκαν στην Δημοτική Αρχή, αφού έδωσαν τις προγραμματικές υποσχέσεις προς εμέ και όλους τους πολίτες.

Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές διαψεύσθηκα όπως νομίζω και οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

Αν δεν υπήρχε η Ιστορική, αισθητική, λειτουργική, τουριστική και κυρίως παραγωγική «αντοχή των υλικών» της μοναδικής μας Πόλης, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

Η πόλη μας όμως είναι δυνατή και αντέχει ακόμη και την αποτυχημένη δράση κακών ή μέτριων Δημοτικών Αρχόντων.

Μετά από τόσων χρόνων πολύπλευρη εμπειρία ας μου επιτρέψετε πλέον να διακρίνω ποιος από τους παρουσιαζόμενους επίδοξους Δημοτικούς Άρχοντες του Δήμου μας, μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να δώσει πνοή στα δημόσια πράγματα.

Ένα μείζον κριτήριο επιλογής μου, δεν μπορεί παρά να είναι η δημιουργική ή όχι πορεία του καθενός στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο, στην έκφραση των κοινωνικών του συναισθημάτων, στο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Λαού και του Δήμου μας, δημόσιες δηλαδή αρετές που επιδεικνύονται στον ιδιωτικό βίο, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την έμπρακτη έκφραση αισθημάτων αλληλεγγύης και βοήθειας προς τους συμπολίτες.

Με τα αδιάψευστα, αυτά κριτήρια εξετίμησα την πρωτοβουλία του συμπολίτη μας κ. Κων/νου Μάκαρη να συγκροτήσει μια λεπτομερή και τεκμηριωμένη πρόταση για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η πρότασή του αυτή είναι εντός των δυνατοτήτων του ως δραστήριου κοινωνικού παράγοντα και επιχειρηματία που μέχρι σήμερα έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής και αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, περισσότερα από κάθε άλλον υποψήφιο, που έχω γνωρίσει στον τοπικό δημόσιο βίο μου.

Για την παρούσα Δημοτική Αρχή που διεκδικεί και πάλι την τοπική εξουσία έχω μιλήσει δημόσια προ πολλού είτε ήμουν συνεργαζόμενος είτε ανεξάρτητος.

Όπως έχω πολλές φορές ανακοινώσει η παραμονή της στην δημοτική εξουσία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ΄ όσα μπορεί να επιλύσει.

Ήλθε η ώρα ο Δήμος Ναυπλιέων να απαλλαγεί από την γραφειοκρατική μετριότητα.

Για αυτό λοιπόν και εγώ για άλλη μια φορά ως ανεξάρτητος άνθρωπος, ελεύθερο πνεύμα και παντοτινά Ναυπλιώτης αποφάσισα μαζί με τους συνεργάτες μου να στηρίξουμε τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη και να συμμετέχουμε ενεργά στον συνδυασμό του.

Ελπίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών και των ανδρών του ευρύτερου Δήμου μας θα εκτιμήσουν θετικά αυτή την πρωτοβουλία και με την στήριξη τους να συμβάλλουν σε μια «Νέα Εποχή» των δημοτικών μας πραγμάτων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button