home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λεωνίδιο: Πώς έγινε το σοβαρό ατύχημα με 30 κροτίδες – Τρεις στο νοσοκομείο, ένας διασωληνωμένος

Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με την κατάσταση του ενός, να χαρακτηρίζεται σοβαρή από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν στο σώμα του.
Λεωνίδιο

Μαύρο Πάσχα για τους στενούς συγγενείς των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν στο Λεωνίδιο στην Αρκαδία, το βράδυ της Ανάστασης. Το σοβαρό ατύχημα με τις κροτίδες σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι τρεις νεαροί κατέρρευσαν αιμόφυρτοι με συγγενείς και φίλους τους, να ειδοποιούν ασθενοφόρα.

Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με την κατάσταση του ενός, να χαρακτηρίζεται σοβαρή από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν στο σώμα του.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν πήρε φωτιά ένα κουτί με 30 κροτίδες που είχε στην τσέπη του μπουφάν του, ένας από τους τραυματίες.

Ο 27χρονος που χτύπησε πιο σοβαρά μεταφέρθηκε από το Λεωνίδιο στο «Γεννηματάς», στην Αθήνα, και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και φέρει τραύματα στο λαιμό και στον τράχηλο από κροτίδα.

Από το ατύχημα με τις κροτίδες τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα. Ένας 28χρονος που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και ένας 30χρονος που φαίνεται πως έχει τραυματιστεί ελαφρά αλλά ακόμα δεν έχει πάρει εξιτήριο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis