home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μέρα25: Παραιτείται ο Βαγγέλης Μάινας για λόγους υγείας

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κατάσταση της υγείας του τον αναγκάζει να παραιτηθεί, αλλά θα συμβάλλει στην εκλογική μάχη και στην υλοποίηση των στόχων της συμμαχίας
ΜΕΡΑ25

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής Μεσσηνίας του συμμαχικού σχήματος «Μέρα25-Συμμαχία για τη ρήξη» Βαγγέλης Μάινας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κατάσταση της υγείας του τον αναγκάζει να παραιτηθεί, αλλά θα συμβάλλει στην  εκλογική μάχη και στην υλοποίηση των στόχων της συμμαχίας.

Συγκεκριμένα, η επιστολή παραίτησης του Βαγγέλη Μάινα αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλες και όλους τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους  εν όψει των σοβαρών απαιτήσεων που θα έχει η δύσκολη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου, αισθάνομαι λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας μου ότι δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στα μεγάλα  και σύνθετα καθήκοντα του Συντονιστή της Εκλογικής Επιτροπής Μεσσηνίας του συμμαχικού σχήματος ΜΈΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συντρόφους, συναγωνιστές, συνοδοιπόρους και φίλους που βοήθησαν στη μέχρι τώρα προετοιμασία μας για τις εκλογές, και ιδιαίτερα στη συγκρότηση και παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας .

Όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις και η κατάσταση της υγείας μου θα συμβάλλω στην  εκλογική μάχη και στην υλοποίηση των στόχων της συμμαχίας.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis