home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ερμιονίδα έχει ανάγκη από καλύτερη αστυνόμευση

Να ενισχυθεί με προσωπικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας για τη θερινή περίοδο ζητά και ο Ανδρέας Πουλάς με Αναφορά του στη Βουλή

Την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με προσωπικό κατά τη θερινή περίοδο έτους 2023 ζητά και ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς σε αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Το ίδιο έχει πράξει και ο Γιάννης Ανδριανός, θέτοντας υπόψη του αρμόδιου υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μέσω της οποίας ζητούνται 10 αποσπασμένοι αστυνομικοί, κυρίως προς ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας κατά τη θερινή τουριστική περίοδο, όπου οι ανάγκες αστυνόμευσης της τουριστικής περιοχής είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς Πουλά:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2023.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μεταξύ άλλων στο έγγραφό της, η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας Α.Τ. Ερμιονίδας, όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και πολλές εξοχικές κατοικίες, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω της αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών.

Η Ένωσή ζητά την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με δέκα Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για την θερινή περίοδο έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι νέες ανάγκες και τα υπηρεσιακά κενά που έχουν δημιουργηθεί και να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες που εντοπίζονται κυρίως στο Α.Τ. Ερμιονίδας.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis