home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Λουκέτο σε Βουλευτικό και δημόσιες τουαλέτες – Οι αιχμές Χατζή στον Alpha, ο Κωστούρος και οι υπουργοί

Ακούστε τη συνέντευξη Κωστούρου στον δημοσιογράφο του του Alpha Radio 989 Τάκη Χατζή – Τα παράπονα για την πόλη και οι απαντήσεις του δημάρχου
Χατζής Κωστούρος Ναύπλιο

Αιχμές άφησε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής με αφορμή την Κυριακάτικη επίσκεψή του στο Ναύπλιο όπου βρήκε το Βουλευτικό κλειστό, παρότι στο site έγραφε ότι ο χώρος θα έπρεπε να είναι ανοιχτός για το κοινό τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μέσα από τη συχνότητα του Alpha Radio 989 εξέφρασε το παράπονό του στον ίδιο το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον οποίο και φιλοξένησε στην εκπομπή που κάνει μαζί με τον Γιώργο Ευγενίδη.

Ο δήμαρχος απάντησε πως ο χώρος ήταν κλειστός λόγω της Σαββατιάτικης εκδήλωσης για τις υπογραφές της ΣΔΙΤ για τη Μαρίνα Ναυπλίου, καθώς έπρεπε να καθαριστεί προτού παραδοθεί και πάλι στους επισκέπτες του. Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με το δήμαρχο οι υπουργοί είναι «συνεργάτες του δήμου», με τον κο Χατζή να αναρωτιέται αν όντως κάνουν αυτά που υπόσχονται.

Ο δημοσιογράφος του Alpha δεν έκρινε και τόσο πειστική την απάντηση του δημάρχου για το Βουλευτικό, ενώ παράλληλα του παρέθεσε μια σειρά από παράπονα ακροάτριας, όπως η έλλειψη δημόσιων τουαλετών, ο κλειστός Γύρος της Αρβανιτιάς και η κατάσταση στην παραλία της Καραθώνας.

Ο κος Κωστούρος έκανε λόγο για «παλαιάς κοπής αντιπολίτευση» όσο αφορά το θέμα της Καραθώνας, που πλέον έχει πάψει να δέχεται σκουπίδια.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την κουβέντα με τον δήμαρχο Ναυπλιέων (19:27):

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis