home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Α. Λυμπέρης: Το χειροκρότημα για τη μαρίνα Ναυπλίου ανήκει στον Τατούλη και τους συνεργάτες του

«Το πανηγυρικό κλίμα το οποίο δημιούργησε  ο κ. Νίκας  για την υπογραφή της σύμβασης ΣΔΙΤ της Μαρίνας του Ναυπλίου δεν μπορεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Αργολίδας», τονίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας
Υπογραφή Μαρίνα Ναυπλίου (11)

«Το πανηγυρικό κλίμα το οποίο δημιούργησε  ο κ. Νίκας  για την υπογραφή της σύμβασης ΣΔΙΤ της Μαρίνας του Ναυπλίου δεν μπορεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Αργολίδας και του Ναυπλίου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι αυτό το σημαντικό έργο φέρει ακέραια τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αντώνης Λυμπέρης.

«Στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη το έργο ωρίμασε μελετητικά, σχεδιάστηκε, εντάχθηκε στα μεγάλα έργα ΣΔΙΤ της Χώρας και δημοπρατήθηκε», συμπληρώνει.

Και συνεχίζει: «Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης είναι καθαρά μια διοικητική πράξη που υπογράφει ο κ. Νίκας χωρίς ο ίδιος να έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή στην υλοποίηση αυτού του έργου αφού όταν ανέλαβε τη διοίκηση της Πελοποννήσου το έργο ήδη είχε δημοπρατηθεί».

Όπως ξεκαθαρίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος»: Δεν είναι πρώτη φορά βέβαια που ο κ. Νίκας επιστρατεύει το λαϊκισμό και την προπαγάνδα παραποιώντας την αλήθεια σχετικά με τα έργα της θητείας του Πέτρου Τατούλη».

«Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Το μόνο που θα ήθελα να πω στον κ. Νίκα και στον Υπουργό Τουρισμού βλέποντας τους να χειροκροτούν, είναι ότι το χειροκρότημα τους ανήκει αποκλειστικά στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του», καταλήγει ο κος Λυμπέρης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis