home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάνοπλοι κατευθύνονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα

Φωτοβολίδες, πιστόλια εκτόξευσης και ναρκωτικά ξεφορτώθηκαν οι περίπου 200 οργανωμένοι που μπλοκαρίστηκαν στα διόδια Αρφαρών
Ευρήματα αστυνομία

Μπλόκο σε οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που μετέβαιναν στην Καλαμάτα για τον βραδινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έκανε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε αυτοκίνητα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ανακοίνωση για τα γεγονότα, που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στα διόδια της Καλαμάτας εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis