home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σε δημοπρασία τμήματα Αιγιαλού και παραλίας έως και το 2025

Για το θέμα θα κληθεί να αποφασίσει προσεχώς το τοπικό συμβούλιο.
Αρβανιτιά μπάνια

Καθορίζουν τα τμήματα παραχώρησης χρήσης Αιγιαλού και παραλίας με δημοπρασία περιόδου 2023-2025 στο Ναύπλιο και πέριξ αυτού. Για το θέμα θα κληθεί να αποφασίσει προσεχώς το τοπικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ναυπλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Περί μεταφοράς επιχείρησης διεξαγωγής τεχνικών, ψυχαγωγικών και τυχερών παιγνίων από το επί της οδού Βασιλέως Κωνταντίνου 1 ισόγειο κατάστημα, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Παπανικολάου 6.

2ο ΘΕΜΑ: Περί καθορισμού τμημάτων παραχώρησης χρήσης Αιγιαλού και παραλίας με δημοπρασία περιόδου 2023-2025.

3ο ΘΕΜΑ: Περί χορήγησης ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής στο Κ.Υ.Ε «ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ -ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ- ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ -ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» του Τρίγκα Αδριανού του Ιωάννη και της Σοφίας που λειτουργεί στην οδό Βας. Κωνσταντίνου και Κιλκίς στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

4ο ΘΕΜΑ: Περί χορήγησης ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής στο Κ.Υ.Ε «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» του ΓΑΛΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ που λειτουργεί στην οδό Λ. Άργους 45 στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Τάκης Πασσαλής

    Όσο αφορά τα τμήματα αιγιαλού και παραλίας, που θα μπούν σε δημοπρασία, πώς διασφαλίζονται και εάν επιτηρούνται οι συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής των χρηστών?? Δηλαδή θα ληφθεί μέριμνα για ναυγοσωστικά μέσα και συνθήκες υγιεινής των χώρων εστίασης? Θα υπάρξη διασφάλιση εφαρμογής των μέτρων και επιτήρηση?

  2. Τάκης Πασσαλής

    Πώς γίνεται επιχείρηση να αναζητά προσωπικό, χωρίς πρώτα να έχει συζητηθεί στο τοπικό συμβούλιο το θέμα και να έχει αποφασισθεί η δημοπρασία?

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis