home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ψάχνουν για τα δίδυμα της δεύτερης Κυριακής – Βροχή οι δημοσκοπήσεις – Μάρκετινγκ με τα ονόματα

Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων δημάρχων και αναζητούν λύσεις για να βελτιώσουν το προφίλ τους
ερωτηματικό

Τα δίδυμα της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Ναύπλιο, αναζητούν οι δημοσκόποι, όπως προκύπτει και από νέα έρευνα που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ώρες στο Ναύπλιο. Πριν μερικές ημέρες είχε προηγηθεί ανάλογη δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δεν γνωστοποιήθηκαν στον κόσμο, ενώ σήμερα διεξάγεται ανάλογη. Η αγωνία των υποψηφίων δημάρχων κορυφώνεται και αναζητούν εργαλεία και τρόπους για να βελτιώσουν το προφίλ τους και την παρουσία τους έναντι των δημοτών. 

Η τηλεφωνική δημοσκόπηση γίνεται από γνωστή δημοσκοπική εταιρεία που αναζητά απαντήσεις για τους υποψήφιους δημάρχους: Γκόνη, Κωστούρο, Μάκαρη, Ορφανό και Παπαδημόπουλο.

Τα ονόματα αυτά δίδονται ως επιλογή απάντησης στις ερωτήσεις «Πείτε τη γνώμη σας», «Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο την πρώτη Κυριακή». Επίσης ζητείται η εκτίμηση των ερωτηθέντων σχετικά με το «ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί δήμαρχος».

Μάρκετινγκ με τα ονόματα

Βασικό ερώτημα των δημοσκόπων είναι και ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών, για τον οποίο ζητείται η επιλογή μόνο για το δίδυμο «Κωστούρο – Ορφανό». Φαίνεται εδώ ότι εκτός από την δημοσκόπηση επιχειρείται και ένα είδους μάρκετινγκ, ώστε να δημιουργηθεί σκόπιμα δυναμικό εκλογικό δίδυμο στο Ναύπλιο.

Στα ερωτήματα περιλαμβάνεται ακόμα α) “Τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας” και β) “Πόσο ικανοποιημένος είστε από την δραστηριότητα του Δημήτρη Κωστούρου».

Οι ερωτώμενοι καλούνται να απαντήσουν ακόμα σε ποιά δημοτική – κοινοτική ενότητα του δήμου Ναυπλιέων ψηφίζουν, αλλά και πώς ψήφισαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και πώς θα ψηφίσουν στις επόμενες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis