home design 800x400
home design 1170Χ320

Έμφραγμα στο τουριστικό Ναύπλιο μετά από μεγάλο μπλακάουτ – Ποιες περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα

Σημειώθηκε βλάβη σε μετασχηματιστή του υποσταθμού της Δαλαμανάρας η οποία βύθισε στο σκοτάδι την πόλη του Ναυπλίου αλλά και κοντινά χωριά
Διακοπή ρεύματος στο Ναύπλιο (3)

Μεγάλη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στο Ναύπλιο, και μάλιστα σε κεντρικά σημεία, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου, προκαλώντας έμφραγμα στον τουριστικό ιστό της πόλης και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους λόγω της έλλειψης φωτισμού ή της μη λειτουργία των φαναριών σε κομβικά σημεία.

Το μπλακάουτ είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας, ταλαιπωρώντας κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς συνέβη σε ώρα όπου τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά και εξυπηρετούσαν πελάτες.

Χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετή ώρα οι οδοί Άργους, Ασκληπιού, η περιοχή Νέο Βυζάντιο, η οδός Σιδηράς Μεραρχίας, η Πρόνοια, η Παλιά Πόλη αλλά και η νέα πόλη του Ναυπλίου.

Χωρίς ρεύμα έμειναν και αρκετά χωριά όπως το Δρέπανο και τα Ίρια, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων.

Διακοπή ρεύματος στο Ναύπλιο (1)

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε βλάβη σε μετασχηματιστή του υποσταθμού της Δαλαμανάρας.

Μάλιστα, όλως περιέργως, την ίδια στιγμή πρόβλημα αντιμετώπισαν και κάποια από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που έδιναν πολύ χαμηλό σήμα στους χρήστες τους, καθιστώντας από δύσκολη έως αδύνατη τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Διακοπή ρεύματος στο Ναύπλιο (2)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή του Ναυπλίου, καθώς διακοπές της ηλεκτροδότησης έχουν σημειωθεί αρκετές φορές και κατά το παρελθόν, ακόμα και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, με την τουριστική κίνηση στο ζενίθ.

Το ρεύμα επανήλθε στις 19:35 μετά από αρκετή ώρα συσκότισης και αφού συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τη βλάβη που προκάλεσε το μεγάλο μπλακάουτ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis