home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΥγείαFeatured

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παιδίατροι που θα στελεχώσουν το νοσοκομείο Άργους

Η ορκωμοσία των δύο παιδιάτρων έγινε με την παρουσία της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανής Κασνακτσόγλου

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων παιδιάτρων που θα στελεχώσουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους.

Πρόκειται για τον Χρήστο Τρασιά, ο οποίος διορίστηκε ως διευθυντής και για την Ελένη Παπαδάκου η οποία διορίστηκε ως Επιμελήτρια Β’.

Η ορκωμοσία των δύο παιδιάτρων έγινε με την παρουσία της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανής Κασνακτσόγλου, του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άργους Γιώργου Μπιμπή και του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Η ένταξη των Παιδιάτρων στο Ιατρικό Δυναμικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, υλοποιείται μετά από συνεχείς πιέσεις φορέων και απλών πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατούσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button