home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ο Καραγιάννης Γεώργιος με τον Κων/νο Μάκαρη

Νέα προσθήκη από τον Αγ. Ανδριανό στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή»
Καραγιάννης Γεώργιος και Κώστας Μάκαρης 1

Ο Γεώργιος Καραγιάννης είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων, στη κοινότητα του Αγ. Ανδριανού, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

”Είμαι ένας από τους χιλιάδες νέους, που σε καθημερινή βάση, σκέπτονται, ανησυχούν και προβληματίζονται συγχρόνως για την συνολική κατάσταση που παρουσιάζει η χώρα, αλλά ειδικότερα η τοπική κοινωνία την οποία εκφράζει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Κατάγομαι από τον Αγ. Ανδριανό, ένα δημοτικό διαμέρισμα που στην ουσία εδώ και πολλά χρόνια έχει ενωθεί πλήρως με την πόλη του Ναυπλίου.

Παρόλα ταύτα όμως οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα είναι πασιφανείς. Κανένα σοβαρό έργο, καμμιά ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Επειδή όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στον εκλογικό συνδυασμό για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του κ. Κων/νου Μάκαρη, πιστεύοντας  ακράδαντα ότι με τον συγκεκριμένο επιτυχημένο επιχειρηματία, ο τόπος μου θα δει καλύτερες ημέρες.”

Καραγιάννης Γεώργιος και Κώστας Μάκαρης

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis