home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ανεβάζει τον πήχη το MEDYS 2023

92 γιοτ επιβεβαίωσαν την παρουσία τους και υπάρχουν και άλλα στη σειρά – Ο Διαγωνισμός Αρχιμαγείρων και οι εκδηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ πριν

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Ανεβάζει τον πήχη το MEDYS 2023
MEDYS 2018 Ναύπλιο

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το 8ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο. Καθώς μειώνεται ο αριθμός των ημερών από τα εγκαίνια, ο αριθμός των εγγεγραμμένων γιοτ αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

92 γιοτ επιβεβαίωσαν την παρουσία τους και υπάρχουν και άλλα στη σειρά. Το MEDYS έχει ήδη διεκδικήσει τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης ναύλωσης γιοτ με πλήρωμα στον κόσμο, αλλά το 2023 μπορεί να είναι η καλύτερη χρονιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχαήλ Σκουλικίδη.

Ένα από τα γεγονότα που πρόκειται να ανεβάσει τον πήχη είναι ο Διαγωνισμός Αρχιμαγείρων. Η φετινή επιτροπή κριτών περιλαμβάνει ήδη τον ελληνικό σεφ Γιώργο Παπαζαχαρία του εστιατορίου Delta στην Αθήνα και τον σεφ Antonio Mellino του εστιατορίου Quattro Passi στο Nerano της Ιταλίας. Και τα δύο εστιατόρια έχουν περήφανα δύο αστέρια Michelin.

Τα περίπτερα των εκθετών έχουν ήδη εξαντληθεί και χορηγοί από όλο τον κόσμο εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον.

Το 8ο MEDYS θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου και φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τα πράγματα με εκδηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ πριν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis