home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νεκρός ψαράς σε παραλία στην Ηλεία

Ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία των Θινών Βαρθολομιού

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νεκρός ψαράς σε παραλία στην Ηλεία
asthenoforo paralia

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία των Θινών Βαρθολομιού, ένας 63χρονος άνδρας, ερασιτέχνης ψαράς, που διέμενε στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews, ο άτυχος άνδρας, που συνήθιζε να ψαρεύει ερασιτεχνικά στην παραλία των Θινών, νωρίς χθες το μεσημέρι μπήκε στη θάλασσα, προκειμένου να ψαρέψει – όπως έκανε πολύ συχνά – ωστόσο εκτιμάται ότι κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο νερό, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Γύρω στις 4 το απόγευμα χθες, λουόμενοι που περπατούσαν στην παραλία, εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην ακτή ενώ στο σημείο έσπευσε και ναυαγοσώστης ο οποίος περνούσε τυχαία και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα κλήθηκε το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, να τον επαναφέρουν στη ζωή, φαίνεται ότι ο 63χρονος, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 63χρονος διέμενε στην παραλία των Θινών Βαρθολομιού μόνος καθώς η οικογένειά του μένει μόνιμα στην Γερμανία ενώ όσοι τον γνώριζαν ανέφεραν ότι δεν είχε δείξει σημάδια ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και πολύ συχνά έμπαινε στη θάλασσα ώστε να ψαρέψει, κάτι που ήταν το αγαπημένο του χόμπι. Την προανάκριση για το συμβάν και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του ερασιτέχνη ψαρά διενεργεί το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis