home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το Νέο Σχολείο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ
Παγκόσμια Ημέρας Γυναίκας

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με το Νέο Σχολείο Αργολίδας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας στον Πολυχώρο ‘’Φουγάρο’’ την Τετάρτη  8 Μαρτίου 2023  και ώρα 20:00.

Οι μαθητές του Νέου Σχολείου τιμούν τον πολλαπλό ρόλο της γυναίκας, ενώ εισηγήτριες θα είναι η Δρ. Χριστίνα Ζώνιου Μέλος ΕΕΠ Παν. Πελοποννήσου και η Ντορέττα Αστέρη, Δρ. Ειδικής και Παιδαγωγικής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, Σύμβουλος Α’ Ειδικής και Ενταξιακής Παιδαγωγικής στο ΙΕΠ.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 08 Μαρτίου. Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών σ’ όλο τον κόσμο για ισότητα, δικαιώματα, δικαιοσύνη, όπως το δικαίωμα για πρόσβαση στην εκπαίδευση, το αίτημα να συμμετέχουν και να απολαμβάνουν ισότιμα το προϊόν του μόχθου της εργασίας. Γιορτάζουν οι γυναίκες που στερούνται της δυνατότητας να μιλήσουν, να ακουστούν, να φανούν, αλλά είναι εδώ, υπάρχουν, μοχθούν, αγωνίζονται, έχουν υπόσταση και ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον που δεν τις εξαιρεί.

Παγκόσμια Ημέρας Γυναίκας
φωτο: ΔΟΠΠΑΤ

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με αναφορές στα δικαιώματα, αλλά και στη βία των γυναικών. Επί πλέον θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση δρώμενου από τους μαθητές της Β’ λυκείου του Νέου Σχολείου Αργολίδας , σχετικά με τη βία κατά των γυναικών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis