home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας για την τραγωδία στα Τέμπη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, στην τακτική συνεδρίαση του, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, στην τακτική συνεδρίαση του, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή, ενέκρινε ομόφωνα, ύστερα από πρόταση του κ. Αναστάσιου Τόκα, το ακόλουθο ψήφισμα με αφορμή το τραγικό γεγονός του δυστυχήματος στα Τέμπη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Ψήφισμα

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και επιθυμεί να απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Παράλληλα, καλεί την Πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος, την άμεση απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους και την αποφυγή παρόμοιων δραματικών περιστατικών.

Θεωρούμε αυτονόητη την απονομή δικαιοσύνης ως ελάχιστο χρέος έναντι των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και προς τους οικείους τους.

Πρέπει να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα από την Κυβέρνηση για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων στις σιδηροδρομικές μεταφορές και σε κάθε άλλο μέσο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button