home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Απατεώνας της απέσπασε χρυσαφικά, λίρες και χρήματα όμως έπεσε πάνω στους αστυνομικούς

Ο αλλοδαπός ξεγέλασε γυναίκα με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη
Σύλληψη Άργος

Στην παγίδα έπεσε ένας απατεώνας στο Άργος, ο οποίος ξεγέλασε μία γυναίκα με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον … ξενοδόχο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους Μυκηνών συνέλαβαν τον επιτήδιο, ο οποίος λίγο πιο πριν είχε καταφέρει να αποσπάσει χρυσαφικά, λίρες και χρήματα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Άργος, ένας αλλοδαπός.

Ο δράστης ψευδώς τής ανέφερε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει ατύχημα και έπρεπε άμεσα να γίνει χειρουργική επέμβαση χωρίς να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Παράλληλα, της ζήτησε επιπλέον 25.000 ευρώ.

Εκείνη μετέβη στην τράπεζα και ενημέρωσε τον υπάλληλο ο οποίος απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών βρέθηκαν στο σημείο συνάντησης του απατεώνα με τη γυναίκα και όχι μόνο τον συνέλαβαν αλλά και πήραν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά που της είχε αποσπάσει.

Άργος σύλληψη 2

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis