home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Τεχνικές παρεμβάσεις σε Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη

Ολοκληρώθηκαν δύο έργα ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες Πορτοχελίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, όπως τσιμεντοστρώσεις, αποκαταστάσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα κ.α.

Ολοκληρώθηκαν δύο έργα ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες Πορτοχελίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, υλοποιήθηκε η ανακατασκευή αντιπλημμυρικού τεχνικού έργου και η αποκατάσταση του δρόμου στην περιοχή «Βερβερόντα» της Κοινότητας Πορτοχελίου. Έγιναν εργασίες τοποθέτησης ειδικών τσιμενταγωγών για τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του δρόμου με τσιμεντόστρωση.

Πρόκειται για ένα έργο που έγινε στα πλαίσια της πρόληψης έναντι των ολοένα και αυξανόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω της κλιματικής αλλαγής και έχει ως στόχο να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας για τις περιουσίες, τις δημόσιες υποδομές και το περιβάλλον.

Επιπλέον, στην Κοινότητα Ερμιόνης ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση τμήματος δρόμου στην περιοχή «Κουβέρτα». Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης με οπλισμένο σκυρόδεμα και επιλύθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη διέλευση των οχημάτων τους.

Παρόμοιες Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Ερμιονίδας έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας σε όλη την Ερμιονίδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button