home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Η απίστευτη τούμπα διαρρήκτη μετά την 9η διάρρηξη στο ίδιο καφενείο (Βίντεο)

Οι δράστες καταγράφονται από την κάμερα ασφαλείας από τη στιγμή που μπαίνουν, μέχρι την ώρα που βγαίνουν με χρήματα και ποτά που υπήρχαν μέσα σε ψυγεία
Καφέ

Επική τούμπα για διαρρήκτη καφενείου στον Πύργο. Οι δράστες καταγράφονται από την κάμερα ασφαλείας από τη στιγμή που μπαίνουν, μέχρι την ώρα που βγαίνουν με χρήματα και ποτά που υπήρχαν μέσα σε ψυγεία. Αυτή, ήταν η 9η φορά που το καφενείο μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, με τον ιδιοκτήτη να εμφανίζεται απελπισμένος. Παρά τις κάμερες και παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες, τα χτυπήματα συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες ήταν τέσσερις, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά όπως φαίνεται στις εικόνες. Η αστυνομία θεωρεί πως έχει να κάνει με σπείρα Ρομά, που έχει ταράξει την ευρύτερη περιοχή με ανάλογα χτυπήματα. Το καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο μπαίνει στο στόχαστρο τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου του 2023.

Όλα ξεκινούν στις 03:16 όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο. Οι δράστες παραβιάζουν την κεντρική πόρτα και μπαίνουν στο καφενείο. Ο ένας μετά τον άλλον μπαίνουν στα ενδότερα και αρπάζουν ότι βρίσκουν και όσα μπορούν. Κάποιοι φορούν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άλλοι δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο.

Αμέσως μετά παίρνουν το δρόμο της εξόδου, με την κάμερα να καταγράφει την κάθε τους κίνηση. Ο τελευταίος (μετά το 2ο λεπτό στο επόμενο βίντεο) παραπατάει στην είσοδο, γλιστράει πάνω στα τζάμια που έχουν σπάσει και πέφτει στο πεζοδρόμιο. Τον βλέπουμε να σηκώνεται και να ακολουθεί τους συνεργούς του. Όλοι για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι. Με τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους και να αναλύουν το παρακάτω βίντεο σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ο ιδιοκτήτης τόνισε για τη διάρρηξη: «Αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες. Προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην τζαμαρία και την πόρτα. Αυτό συνέβη για 9η φορά. Μας είχαν αφήσει ένα χρόνο σε ησυχία και μετά από ένα χρόνο πάλι τα ίδια».

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το ilialive.gr:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis