home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εθελοντές του Δήμου Μεσσήνης τιμούν τον τόπο τους

Πρότυπο εθελοντισμού και συνεργασίας αποτελεί και ένα ολόκληρο χωριό και συγκεκριμένα το Μαγγανιακό
Τιμή για τον τόπο τους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης με εθελοντική δράση

Σε παρέμβαση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης έγινε αναφορά στις τιμητικές βραβεύσεις δυο πολιτών που ζουν στον Δήμο Μεσσήνης και τιμούν τον τόπο τους με το έργο και την εθελοντική τους δράση. Πρότυπο εθελοντισμού και συνεργασίας αποτελεί και ένα ολόκληρο χωριό και συγκεκριμένα το Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης. Για τις δράσεις του συλλόγου των κατοίκων των φίλων και συνεργατών του χωριού προβλήθηκε ντοκιμαντέρ πρόσφατα στη Καλαμάτα.

Ο Χαράλαμπος Ρότσος από το Μηλιώτι βραβεύθηκε πρόσφατα από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κατσαφάδο για την σπουδαία εθελοντική του δράση, όπως εξίσου σπουδαία η δράση όλου του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεταλιδίου.

Ο Βασίλης Καπακλής από τον Δάρα τιμήθηκε από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νότιας Πελοποννήσου για την προσφορά και την δράση του με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Τέλος, το Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης τίμησε τον Δήμο μας και τη Μεσσηνία, καθώς παρουσιάσθηκε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο χωριό και τις πλούσιες δράσεις του για την ολιστική προσέγγιση του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα. Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Τι έγινε στο Μαγγανιακό» παρουσιάζει ένα χωριό που κάνει τεράστια άλματα να εξέλθει από την απομόνωση με πλούσιες και συντονισμένες δράσεις.

Τιμή για τον τόπο τους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης με εθελοντική δράση 3

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis