home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Υπό τον Ορφανό, αλλά και ανεξάρτητος ο Καράπαυλος

Ανακοινώθηκε η συνεργασία των παρατάξεων ’Όραμα Δημιουργίας’’ και ‘’Ανάπλι Εμπρός’’
Κώστας Καράπαυλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανάπλι ΕμπρόςΚώστας Καράπαυλος θα συμπλεύσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, όπως ανακοινώθηκε χθες. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ‘’δύο αυτόνομες δημοτικές παρατάξεις θα δώσουν μαζί τον αγώνα με επικεφαλής τον Δημήτρη Ορφανό’’

Η συνεργασία των δυο  παρατάξεων ‘’Όραμα Δημιουργίας’’ και ‘’Ανάπλι Εμπρός’’ συζητείται εδώ και πολύ καιρό. Για την συμφωνία έχει κάνει δηλώσεις και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Δημήτρης Ορφανός:

Αναφέρουν στο βίντεο οι δύο παρατάξεις: «Μέλη και φίλοι του ‘’Ανάπλι Εμπρός’’ μιλάνε για την τετραετή πορεία του “Ανάπλι εμπρός”. Για τους αγώνες, τις κινητοποιήσεις, τις δράσεις μας. Για τις επιτυχίες μας. Ονειρεύονται το καλύτερο μέλλον όλου του Δήμου. Ο Δημήτρης Ορφανός και ο Κώστας Καράπαυλος ομιλούν για την συμφωνία εκλογικής συνεργασίας των δυο αυτόνομων παρατάξεων. “Οραμα Δημιουργίας” και “Ανάπλι εμπρός!” μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, διότι σε μια διχασμένη πόλη είναι σημαντικές οι έντιμες προγραμματικές συμφωνίες. Για πρώτη φορά τέτοια συμφωνία στον Δήμο μας. Αισιοδοξούμε Τα καλύτερα έρχονται».

Η ανακοίνωση του ‘’Ανάπλι Εμπρός’’

 Το ‘’Ανάπλι Εμπρός’’ για την συνεργασία ανακοίνωσε:

 «Για εμάς οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέρμα. Είναι ένας σημαντικός και κρίσιμος σταθμός μεταξύ των αγώνων τεσσάρων ετών που δώσαμε για τον Δήμο και την κοινωνία και της νέας πενταετίας όπου φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε ώστε το Ναύπλιο και τα χωριά να βρεθούν εκεί που αξίζει σε όλους μας.

Αναγγέλλουμε σήμερα την συμφωνία  μας με το “Όραμα Δημιουργίας” για κοινή μας κάθοδο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δύο αυτόνομες δημοτικές παρατάξεις θα δώσουν μαζί τον αγώνα για έναν σπουδαίο Δήμο Ναυπλιέων με επικεφαλής τον Δημήτρη Ορφανό.

Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για το μέλλον όλου του Δήμου. Ευελπιστούμε ότι η δικιά μας συμβολή για να πάει όλος ο Δήμος εμπρός θα είναι καθοριστική.

Επιλέξαμε για την δημοσιοποίηση της συμφωνίας όχι ένα ξερό κείμενο, αλλά εικόνα και ήχο με ένα βίντεο φιλικό στους κωφούς και στα άτομα με δυσκολίες ακοής»

Ο Κώστας Καράπαυλος σημειώνει για τη συνεγρασία: “Είναι εξαιρετικά σημαντική η ύπαρξη μίας μεγάλης συμφωνίας σε έναν δήμο διχασμένο με ευθύνη της δημοτικής αρχής. Παραμένουμε ανεξάρτητες παρατάξεις αλλά είναι μεγάλο πράγμα να μπορούμε να συζητάμε και να τα βρίσκουμε με μοναδικό σκοπό το Ναύπλιο και τα χωριά του Δήμου. Για πρώτη φορά στον Δήμο μας μία τέτοια συμφωνία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε θαύματα η ενότητα της κοινωνίας. Μπορούμε να διαφωνούμε, αλλά πρέπει να συζητάμε με σεβασμό στις απόψεις του άλλου. Και η συμφωνία μας είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα. Η πόλη μας δεν έχει ανάγκη κομματικά καπέλα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και με άλλους φίλους με πολιτικές συμφωνίες αποκλειστικά για τον Δήμο.

Όχι δεν είναι ο Δήμος “επιχείρηση”. Το ότι το βίντεο το δημιουργήσαμε με εθελοντική προσπάθεια, αποδεικνύει ένα πράγμα. Ότι εάν δώσουμε την καρδιά μας για την πόλη μέσα από ένα περίσσευμα που έχουμε για αυτήν μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Και ένα απίστευτο για εμένα. Προχωρησαν τα μέλη μας και οι εθελοντές φίλοι και σε υποτιτλισμο του βίντεο για τους κωφούς συμπολίτες μας. Πόσα ευχαριστώ από μέρους μου! Μπορούμε να κάνουμε θαύματα για την πόλη και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας εμπιστευτείτε. Για εμάς οι εκλογές είναι ένας κρίσιμος σταθμός. Αλλά μόνον σταθμός. Ούτε αφετηρία ούτε τερματισμός Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντοτε παρόντες στην σκηνή με μοναδικό μας κίνητρο την αγάπη για αυτόν τον τόπο”.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Η πεμπτουσία της δήλωσης που πρέπει να διέπει την πολιτική ζωή, βρίσκεται στην φράση: “Μπορούμε να διαφωνούμε, αλλά πρέπει να συζητάμε με σεβασμό στις απόψεις του άλλου”. Καλή επιτυχία.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis