home design 800x400
home design 1170Χ320

Έργο ζωής για την Αργολίδα η Ογκολογική Κλινική που προτίθεται να δωρίσει ο Μάκαρης στο Ναύπλιο

Κώστας Μάκαρης: «Να κλείσουμε το σοβαρό κομμάτι που έχουμε σήμερα στην περιοχή μας με τους ανθρώπους που έχουν καρκίνο»
Νοσοκομείο Ναυπλίου Κώστας Μάκαρης

Την πρότασή του για κατασκευή Ογκολογικής Κλινικής στο Ναύπλιο με δικά του έξοδα έκανε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Για το ίδιο θέμα ο επιχειρηματίας είχε συναντηθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2021 με την τότε διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο, κάνοντας αυτοψία στους χώρους του κτηρίου. Η επίσκεψη αφορούσε τη δρομολόγηση της ογκολογικής κλινικής, έργου ζωής για την Αργολίδα, που σκοπεύει να κατασκευάσει και να δωρίσει ο ίδιος στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Σε χθεσινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό BEST TV ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε για τη συνάντηση με Πλεύρη: «Είπα στον Υπουργό ότι έχω την πρόθεση να κατασκευαστεί μία ογκολογική κλινική την οποία θα την κάνω εξ’ ολοκλήρου εγώ στο νοσοκομείο του Ναυπλίου έτσι ώστε να κλείσουμε το σοβαρό κομμάτι που έχουμε σήμερα στην περιοχή μας με τους ανθρώπους που έχουν καρκίνο και μπαίνουν σε διαδικασίες χημιοθεραπείας κλπ., να μην ταλαιπωρούνται εκείνοι και οι οικογένειές τους. Ζήτησα από τον κο Πλεύρη να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή τη δωρεά».

Μεταξύ άλλων ο κος Μάκαρης αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη στελέχωση της Παιδιατρικής κλινικής που δώρισε στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis