home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α)

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας , στις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023 ενώ καθόρισε το πλάνο μελλοντικών εκδηλώσεων και δράσεων.
Εκδήλωση της Τοπικής Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 σε μια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της. Η αίθουσα του καταστήματος «Το Τζάκι του Μαγαζία», γέμισε από προσκεκλημένους, εκπροσώπους, μέλη της Ένωσης με τις οικογένειές τους, συναδέλφους και φίλους. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας , στις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023 ενώ καθόρισε το πλάνο μελλοντικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Την τελετή της κοπής ευλόγησαν οι Αιδεσιμότατοι πατέρας Βασίλειος Γκολέμης και πατέρας Κωνσταντίνος Σέρρος, παρουσία του Προέδρου κ. Κατσίγιαννη Αθανάσιου και των μελών του Δ.Σ.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων,  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδριανός Ιωάννης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γκιόλας Ιωάννης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ματζούνης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Σαρρής Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αργολίδας κ. Μπράγκας Ανδρέας, ο πρόεδρος της Ένωσης Υπάλληλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας κ. Λαφατζής Ευάγγελος, ο υπεύθυνος του Ε.Κ.Α.Β Αργολίδας κ. Οψιμούλης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας κ. Μαντάς Μιχαήλ.

Εκδήλωση της Τοπικής Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α)
Εκδήλωση της Τοπικής Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) ΦΩΤΟ: IPA

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη για την στήριξη των δραστηριοτήτων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με την επισήμανση ότι η Ένωση θα συνεχίσει να παράγει έργο κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό προάγοντας παράλληλα τη συναδελφικότητα, τη φιλία, την αλληλεγγύη και την προσφορά τόσο μεταξύ των μελών της όσο και στη κοινωνία γενικότερα. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα και κλήρωση δώρων.

Εκδήλωση της Τοπικής Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α)
Εκδήλωση της Τοπικής Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) ΦΩΤΟ: IPA

 Το Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους χορηγούς της βραδιάς ενώ θα ακολουθήσει ευχαριστήριο δελτίο τύπου με την ιδιαίτερη αναφορά προς αυτούς.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis