home design 800x400
home design 1170Χ320

Παραχώρηση του αεροδρομίου Σπάρτης στον Δήμο

“Εξαιρετικά θετική ενέργεια η παραχώρηση του αεροδρομίου της Σπάρτης στον δήμο” ανέφερε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας
Αεροδρόμιο

Στην παραχώρηση του αεροδρομίου Σπάρτης στο Δήμο Σπάρτης από το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για 12 + 12 χρόνια, προχώρησαν τα υπουργεία Μεταφορών και Τουρισμού σε συνεργασία με το υπουργείο Αμύνης, με συμφωνία που υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του ΜΤΑ στην Αθήνα. «Εξαιρετικά θετική ενέργεια αποτελεί η παραχώρηση του αεροδρομίου της Σπάρτης στον δήμο της λακωνικής πρωτεύουσας», σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η Περιφέρεια, αν της ζητηθεί, είναι διατεθειμένη να συνδράμει τον δήμο προς τον οποίον αρμόζουν συγχαρητήρια, καθώς η αξιοποίηση του εν λόγω αεροδρομίου μπορεί να δώσει σημαντική προοπτική στην Σπάρτη και τη Λακωνία” συνέχισε ο περιφερειάρχης.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας εξέφρασε την εκτίμηση ότι όλα τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια, σε Σπάρτη, Τρίπολη, Πόρτο Χέλι, Τρίοδο μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για την ιδιωτική αεροπλοΐα, επικουρώντας και το διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis