home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Γκρίνιες για τα ΕΛΤΑ – «Σκίστε τα χαρτιά και γράψτε κλείνουμε όποτε προκύψει»

Καταγγελία πολίτη για τη μη πιστή τήρηση του ωραρίου – «Με αντιμετωπίσατε σαν σκύλο. Την επόμενη θα έρθω με την αστυνομία»

Οι φωνές αγανάκτησης των πολιτών για τα ΕΛΤΑ πληθαίνουν στην Αργολίδα. Το λιγοστό προσωπικό στο ταχυδρομικό κατάστημα του Ναυπλίου έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται συχνά πυκνά πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του κοινού με συνεπακόλουθη γκρίνια και παράπονα από τους πελάτες.

Μία ακόμα επώνυμη καταγγελία που αυτή τη φορά αφορά τη μη πιστή τήρηση του ωραρίου στο Ναύπλιο, έκανε ένας πολίτης της πόλης στα social media.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«ΕΛΤΑ-Ταχυδρομείο Ναυπλίου, πηγαίνεις τρέχοντας 14:40 να προλάβεις μιας και η αναμενόμενη παράδοση δεν ήρθε και περιμένεις φάρμακα για σημαντικό λόγο… απ΄ έξω γράφει κάθε μέρα έως 14:45, το αναγράφει και στο Ίντερνετ επίσημα, είναι κλειστά και μέσα υπάλληλοι και καθαρίστρια, τους χτυπάω την πόρτα κατ’ εξακολούθηση και τους δείχνω το ρολόι μου για να καταλάβουν πως είμαι στην ώρα μου και έχω κάτι επείγον.

Με κοιτάνε δε μου δίνουν καμία σημασία λες και ένας ηλίθιος χτυπά την πόρτα να την ξεσκονίσει. Αδιαφορία πλήρης, δεν έχουν καν την ευθιξία να έρθουν στην πόρτα και να μου πουν ως οφείλουν συγγνώμη κύριε είμαστε κλειστά, έστω και νωρίτερα η χρειάζεστε κάτι; Ή είναι επείγον και χτυπάτε τίποτα. Αίσχος και ντροπή σας πεινάτε και είστε κουρασμένοι και θέλετε να φύγετε. Γιατί εμείς τι κάνουμε; Πετάμε αετό; Και εμείς έχουμε σπίτια και εργασίες. Κρίμα και είστε και οικογενειάρχες. Σκίστε τα χαρτιά και γράψτε κλείνουμε όποτε προκύψει. Ντροπή κυρίως για τη συμπεριφορά σας που με αντιμετωπίσατε σα σκύλο. Την επόμενη θα έρθω με την αστυνομία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis