home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τα εύσημα Κωστούρου στους συνεργάτες του – «Είμαστε η μοναδική επιλογή και δεν υπάρχει σύγκριση»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα» – Πού στάθηκε ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του
Κοπή πίτας Επόμενη Μέρα Κωστούρος (2)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα» σε ταβέρνα του Αγίου Αδριανού. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Κωστούρος έκανε εκτενή αναφορά σε έργα που έγιναν και άλλα που εκτελούνται στο Δήμο Ναυπλιέων και τα υποστήριξε.

«Κάθε φορά που γίνεται ένα έργο σπεύδουν να το δυσφημίσουν», τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων φέρνοντας ως παράδειγμα για παράδειγμα το Πάρκο Κολοκοτρώνη. «Τώρα που ξεκίνησε δεν περνούν καν από εκεί όσοι το δυσφημούσαν».

Ο κος Κωστούρος είπε, μεταξύ άλλων: «Νοιώθω ευγνωμοσύνη για όσους συνεργάστηκα και συνεργάζομαι. Η παράταξη μας είναι συγκεντρωμένη στην επόμενη μέρα. Θεωρούμε πως ότι κάνουμε σήμερα δεν το δείχνουμε αλλά πάμε στην επόμενη μέρα. Και αυτό είναι το μυστικό της προόδου του δήμου. Η αλλαγή που έχει γίνει στο δήμο οφείλεται σε όλους σας. Ο καθένας από εσάς ονειρεύεται να πάει ο δήμος ψηλότερα».

Κοπή πίτας Επόμενη Μέρα Κωστούρος (1)
Φώτο: anagnostis

«Είμαστε η μοναδική επιλογή και δεν υπάρχει σύγκριση», υποστήριξε ο δήμαρχος Ναυπλιέων κάνοντας παράλληλα επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους οι οποίοι, όπως υπογράμμισε «δεν κάνουν προτάσεις, αλλά “σκάβουν το Διαύγεια”».

«Είναι εγκληματικό το προσωπικό συμφέρον να διακυβεύει το συμφέρον του τόπου», επισήμανε ο Δ. Κωστούρος, προσθέτοντας πως «ο δήμος μας θέλει προστασία πλέον. Και έχουμε ευθύνη να τον προστατεύσουμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis