home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εφημερεύων παθολόγος συνόδεψε παιδί από το Ναύπλιο στην Αθήνα επειδή δεν υπήρχε παιδίατρος

Χρειάστηκαν τρεις ώρες για να βρεθεί γιατρός να συνοδέψει το παιδί με το ασθενοφόρο, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος παιδίατρος, σύμφωνα με τον πατέρα
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει τη γύμνια των νοσοκομείων της Αργολίδας σε ιατρικό προσωπικό, και ιδίως σε παιδιάτρους, είχε εκτυλιχθεί πριν λίγους μήνες στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Χρειάστηκε η επιστολή ενός γονέα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και βροχή επικριτικών δημοσιευμάτων για να διοριστεί μία παιδίατρος στο Άργος.

Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου δεν διέθεταν σχεδόν κανένα παιδίατρο αναγκάζοντας πολλές οικογένειες να απευθύνονται σε ιδιώτες παιδιάτρους ή να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Το άγνωστο συμβάν στο Ναύπλιο

Στις 11-7-2022 ένα παιδί έπρεπε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ από το Ναύπλιο στην Αθήνα. Οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο Ναυπλίου στις 8:30 το πρωί. Οι γιατροί, αφού το εξέτασαν, έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο πατέρας στο anagnostis δεν υπήρχε παιδίατρος που θα μπορούσε να συνοδεύσει το παιδί στην Αθήνα. Τελικά βρέθηκε λύση μετά από τρεις ώρες, στις 11:30 το πρωί.

Το παιδί συνοδεύτηκε τελικά από εφημερεύοντα παθολόγο, σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα, υπήρχε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να μεταφέρει ασυνόδευτο χωρίς γιατρό το παιδί στην Αθήνα.

Το όνομα του πατέρα είναι στη διάθεση του anagnostis.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis