home design 800x400
home design 1170Χ320

Οργή Καμπόσου: Γιατί εξαιρείται το Άργος από το δρόμο Δερβενάκια – Εκκλησιαστικά

«Αυτό δεν θα περάσει έτσι», διαμηνύει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κάνοντας παράλληλα επίθεση κατά Νίκα και Μαλτέζου. Τι λέει για το κλείσιμο των Public στο Άργος
Δημήτρης Καμπόσος

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Παναγιώτης Νίκας και ο Γιάννης Μαλτέζος εγκληματούν κατά του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς εξαιρούν το Άργος από το δρόμο Δερβενάκια – Εκκλησιαστικά, ο οποίος έχει δημοπρατηθεί με προϋπολογισμό 49.000.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

«Μελέτησαν και προώθησαν (κατά την περίοδο 2020-2021) ένα δρόμο προϋπολογισμού 50.000.0000 ευρώ που θα στέλνει τον κόσμο κατ’ ευθείαν στο Ναύπλιο, διευκολύνοντας την πρόσβαση και προς την Επίδαυρο ή την Ερμιονίδα αλλά άφησαν τον Δήμο Άργους Μυκηνών χωρίς σύγχρονη συνδετήρια πρόσβαση, οδηγώντας τον Δήμο μας σε μειονεκτική τουριστική και εμπορική θέση. Σε ουσιαστική απομόνωση», εξηγεί και τονίζει: «Αυτό, εμείς, η παράταξη που διοικεί τον Δήμο δεν θα το επιτρέψει».

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, στην δημόσια δήλωσή του θέτει τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αργολίδας και τους Βουλευτές του νομού προ των ευθυνών τους τονίζοντας ότι «αν δεν ανατρέψουν την αδικία κατά των Αργείων, θα διαμορφωθούν καταστάσεις που θα οδηγούν τους Αργείους να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από εσάς όταν κυκλοφορείτε στο Άργος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Καμπόσου:

Όπως έχει σημειώσει ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7 προς τον οποίο διαμηνύθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να προβεί στην έκδοση εγγυητικής επιστολής.

Η «απάντηση» Μαλτέζου

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος σχολιάζοντας το παραπάνω θέμα αναφέρει:

«Αναδημοσιεύω την ανάρτησή μου της 6ης Ιουλίου 2021, τότε που υπογράψαμε την ένταξη στο ΕΣΠΑ της οδικής σύνδεσης της Αργολίδας με το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων και συγκεκριμένα με τον Α-7.

Το πιο σημαντικό έργο στο Δήμο Άργους Μυκηνών εδώ και δεκαετίες.

Έργο ουσιαστικό, που διευκολύνει την πρόσβαση στο Νομό, φέρνει την Αργολίδα πιο κοντά στις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Πελοποννήσου και στην Αττική, δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την επισκεψιμότητα των Μυκηνών, και του Άργους. Καθιστά ευκολότερη και ασφαλέστερη τη μεταφορά αγαθών και προϊόντων από τα συσκευαστήρια και τις βιοτεχνίες του Άργους προς την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για αυτό το έργο δαπανήσαμε το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο του ΕΣΠΑ για τα οδικά, αφού θεωρήσαμε ότι αποκαταστάθηκε έτσι μία μεγάλη αδικία εις βάρος της Αργολίδας και του Άργους που είχε απομείνει τόσα χρόνια ο μοναδικός νομός χωρίς σύνδεση στο εθνικό οδικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων.

Σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους, προσήλωση στο κοινό καλό, προσπαθώντας για το κοινό καλό για τον τόπο και τη χώρα. Αυτός είναι ο δρόμος και η πυξίδα μας.

Τα υπόλοιπα αποτελούν παραληρήματα λίγο πριν το πολιτικό τους τέλος“».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis