home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο για το 49 εκατ. ευρώ έργο - Η συνάντηση Νίκα με Σκάλκο.

Η πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στη Αθήνα, με τον γενικό γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα ότι ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7, έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 49.000.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΠΕΠ.

Όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο προς τον οποίο διαμηνύθηκε από την Περιφέρεια να προβεί στην έκδοση εγγυητικής επιστολής.

Συνάντηση Νίκα με Σκάλκο

Όπως έκανε γνωστό ο Π. Νίκας, ο Δ. Σκάλκος θα επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίπολη, προκειμένου σε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και άλλους παράγοντες -πολιτικούς και υπηρεσιακούς- να υπάρξει μια συνολική εκτίμηση του ΠΕΠ Πελοποννήσου καθώς και αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων ενδεχομένως διαπιστωθούν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button