home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Καλέσματα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας απευθύνουν κάλεσμα για βοήθεια

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου καλεί όλους τους φορείς της περιοχής (συλλόγους Πολιτισμού, συλλόγους Γονέων, Σωματεία, αθλητικές ομάδες κλπ.) να συμβάλουν στη συγκέντρωση ειδών για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν:

  • Κουβέρτες
  • Γάλα σε σκόνη και παιδικές τροφές
  • Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Ορούς, Γάζες, Χανζαπλαστ
  • Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνεται στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου (6μμ-8μμ).

Άλλα καλέσματα

Ανάλογα καλέσματα κάνουν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας συγκεντρώνοντας άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα.

Όπως σημειώνουν τα δύο εργατικά σωματεία:

«Οργανώνουμε ΤΩΡΑ την Αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis