home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποια θέματα έθεσε η ΟΕΒΕ Αργολίδας στον Γιάννη Μαντζούνη

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας
Συνάντηση Μαντζούνη με ΟΕΒΕ Αργολίδας (2)

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας που απαρτιζόταν από τον πρόεδρο Παναγιώτη Μακρή, τους αντιπρόεδρους Δήμα Γρηγόριο και Καράμπελα Γεώργιο, τον γραμματέα Χρόνη Κωνσταντίνο και τον β’ γραμματέα Μπακρυσιώρη Δημήτριο.

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα που αφορούν το νομό Αργολίδας όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας.

Συνάντηση Μαντζούνη με ΟΕΒΕ Αργολίδας (1)

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση καθώς και την ανάγκη να ενταχθούν σε προγράμματα ΕΣΠΑ μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η ΟΕΒΕ Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ματζούνη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της για συνάντηση καθώς και την δέσμευση του για συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας Αργολίδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis