home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Σε πανηγυρικό κλίμα η κοπή της πίτας για την παράταξη «Δημήτρης Καμπόσος – Αλλαγή Πορείας»

Μηνύματα Καμπόσου προς αμφισβητίες και αποστάτες - «Θα φθάσουμε στην κορυφή, γιατί το θέλετε εσείς», τόνισε ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών στην ομιλία του.

Η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Δημήτρης Καμπόσος – Αλλαγή Πορείας» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Pantazis Royal».

Πλήθος κόσμου προσήλθε στη Δαλαμανάρα, με την τεράστια αίθουσα να αποδεικνύεται τελικά μικρή, καθώς υπήρξαν και αρκετοί που έμειναν όρθιοι.

Αλλάγή Πορείας κοπή πίτας (2)
Κοπή πίτας Αλλαγή Πορείας 1

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μηνύματα από τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με τον Δημήτρη Καμπόσο, αλλά και για την προσωπικότητά του.

Ακολούθησε ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα από τον καθηγητή πιάνου Ανδρέα Ρεντούλη.

Κοπή πίτας Αλλαγή Πορείας 2

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και έδωσε σύνθημα νίκης και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Θα φθάσουμε στην κορυφή, γιατί το θέλετε εσείς» τόνισε ο κος Καμπόσος στην ομιλία του, αναφερόμενος τόσο σε αυτούς που αμφισβητούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αποκαλώντας τους «κουρασμένους», όσο και στο έργο που έχει τελεστεί στο Δήμο Άργους – Μυκηνών επί δημαρχίας του.

Καμπόσος κοπή πίτας Αλλαγή Πορείας 2
Φώτο: anagnostis

Επίσης αναφέρθηκε στα φιλόδοξα project που βρίσκονται στα σκαριά όπως το Πάρκο Πόλης στο νότιο τμήμα του Άργους, την οικιστική ανάπτυξη του Δήμου με την παράλληλη κατάργηση των ΖΟΕ, τα έργα για την αγροτική και αστική οδοποιία που εκτελούνται κ.α.

«Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε, ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, αυτός ο τόπος είναι όλων μας, όλοι χωράμε, γυρίστε πίσω να συνεχίσουμε το έργο μας, ελάτε κοντά μας να συνεχίσουμε μπροστά», κατέληξε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς αποστάτες.

Καμπόσος Αλλαγή Πορείας
Φώτο: anagnostis

Τέλος έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, αλλά και της τούρτας για τα γενέθλια της κόρης του δημάρχου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button