home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑχαΐα

Έβγαζαν τα μάτια τους κοντά σε γνωστό κάστρο της Πελοποννήσου ενώ οι γονείς πήγαιναν τα παιδάκια στο σχολείο

«Θερμό» επεισόδιο με μαινόμενους γονείς στο κάστρο της Πάτρας - Άλλοι βγήκαν στα μπαλκόνια και έβγαζαν φωτογραφίες

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας, όταν γονείς βγήκαν στα μπαλκόνια και άρχισαν να «φωνάζουν» σε ζευγάρι νεαρών που επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις, ενώ κάποιοι άλλοι που πήγαιναν τα παιδιά τους στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο ή και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου ήρθαν αντιμέτωποι με μια ερωτική σκηνή, με αποτέλεσμα να προτρέπουν τα ανήλικα παιδιά να στρίψουν το κεφάλι τους αλλού!

Κάποιοι απείλησαν πως θα καλέσουν την Αστυνομία, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τη σκηνή!

Η Αγγελική Ψ., κάτοικος της περιοχής, περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τι ακριβώς συνέβη: «Ερχόμενη με το παιδί μου στο πατρικό μου, πέτυχα αυτό το ζευγαράκι, που θεώρησε απολύτως φυσιολογικό να… «βγάζει τα μάτια του» σε κοινή θέα! Κι όταν λέω σε κοινή θέα, εννοώ έξω από το Κάστρο, μπροστά στον δρόμο και όχι κάπου κρυμμένοι. Όλοι οι περαστικοί και κυρίως γονείς με παιδιά που πήγαιναν σχολείο, είδαν όλον τον «εσωτερικό κόσμο» των δύο αυτών νέων. Όταν παράγινε το κακό και αφού το ζευγάρι συνέχιζε απτόητο να κάνει ότι φαντάζεστε, τους κοίταζα επίμονα και ήμουν έτοιμη να τους βρίσω. Ήδη, κάποιοι είχαν φωνάξει. Τότε με είδε ο νεαρός και έκανε νόημα στην κοπελιά, ντύθηκαν και σταμάτησαν. Η κοπέλα, λιώμα από το ποτό, είχε το θράσος και μου έκανε και πλακίτσα, χασκογελώντας ενώ με κοιτούσε! Ε τότε, άκουσε τα εξ αμάξης»!

Αστυνομία, πάντως, στο σημείο δεν εκλήθη τελικά και το ζευγάρι έφυγε άρον-άρον.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button